На се натъкна полицията в дома на 61-годишен от девинското село

...
На се натъкна полицията в дома на 61-годишен от девинското село
Коментари Харесай

61-годишен заплаши да взриви къща и намериха арсенал в дома му 

На се натъкна полицията в дома на 61-годишен от девинското село Брезе след закана да взриви младите си съседи.
Вчера, в 14:45 часа на телефон 112 е получен сигнал от 36-годишен гражданин на Брезе, че 61-годишния В.Ч., с който живеят в една къща, в нетрезво положение е отправил закани, че ще ги взриви, оповестяват от полицията.
 Откриха муниции и старинни монети при акция против опиатите във Факултета (СНИМКИ) Откриха муниции и старинни монети при акция против опиатите във " Факултета " (СНИМКИ)
В хода на полицейска интервенция за закононарушения, свързани с опиати, извършена през вчерашния ден в кв. „ Факултета “, сега на покупк...
Незабавно на мястото е изпратен екип от РУ-Девин, който след получена спомагателна информация, открива в помещение под стълбището към втория етаж на къщата огнепроводен връв, 18 броя по 200 грама патронирано взривно вещество, 10 патрона, диаметър 9 мм., два старинни револвера с неустановена марка и един револвер неустановена марка.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Девин. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
61-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. Намерените оръжия и муниции са конфискувани и е назначена експертиза. Работата по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР